NİĞDE / MERKEZ - Niğde Mesleki Eğitim Merkezi

Çanakkale Şehitlerini Anma Programı (Mart 2010)

“DÖKÜLMÜŞ YAPRAK DEĞİL, YEŞERMİŞ FİDANIZ”

sözüne inanan öğrencilerimiz 2006-2007, 2008-2009 ve 2009-2010 eğitim-öğretim dönemlerinde sosyal faaliyet olarak tiyatro kulübü danışman öğretmeni önderliğinde haftada beş gün iş yerinde çalışarak, bir gün okula gelerek ve tatil günlerini de tiyatro çalışmalarına ayırarak büyük bir özveri ile oyunlar sahneye koymuşlardır. Meydana gelen eserleri ile kucak dolusu alkışları hak ederek aldılar. Bundan sonraki eğitim-öğretim dönemlerinde de bu alkışları hak edecek çok güzel oyunlar, oratoryolar, müzikler yapacaklarına canı gönülden inanıyor, öğrencilerimize sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyoruz.

2009–2010  Eğitim-Öğretim yılında tiyatro kulübü rehber öğretmenleri Erkan AGAN ve Ertekin TEKİN yönetimde  öğrencilerimiz Çanakkale Şehitlerimizi Anma Günü dolayısıyla oratoryo, müzik ve  “Çanakkale Geçilmez” isimli oyunu başarı ile sergilemişlerdir. Görev alan  öğrencilerimizi canı gönülden kutlarız.

Çanakkale

ÇanakkaleÇanakkaleÇanakkaleÇanakkale